Brugerflade bygget i Power Apps

Få skabt et hurtigt overblik med en modelbaseret app, eller få udviklet et skræddersyet system der imødekommer alle jeres behov

Power Apps er en del af Microsoft Power Platform og et low-code system til at udvikle modeldrevne og skræddersyet applikationer. Vi er specialiseret i at udvikle disse og særligt skræddersyet applikationer til forretningsformål. Sammenlignet med andre metoder til udvikling af forretningsapplikationer, så er den store fordel Power Apps at det kommer ud af boksen med indbygget integrationer til hele den Microsoft løsning i allerede betaler for. Det betyder at det er er forholdsvist hurtigt at integrerer jeres eksisterende data og filer ind i applikationen. Foruden det så er det muligt at benytte applikationen på mobile enheder. Modeldrevne apps tilpasses automatisk til mobilen, hvor der ved skræddersyet apps bør laves lidt tilpasningsarbejde for det bedste resultat.

Power Apps benyttes med stor succes blandt flere af verdens førende selskaber på tværs af brancher. Her kan bl.a. nævnes Coca Cola, EY, H&M, Toyota og den Amerikanske regering.

Automatiseringer i:

Skræddersyet system

Vi har meget erfaring med udvikling af skræddersyet applikationer. Her kan bl.a. nævnes sagsbehandling, timeregistrering, AI styret indrapporterings system, mødeopfølgning, ERP- og CRM systemer m.m.

Som ordet skræddersyet antyder, så har i her mulighed for at få lavet applikationen helt præcist i det design og med den fremvisning af data i ønsker.

Da denne form for app, som udgangspunkt ikke er fuld responsive, så er det derfor vigtigt at tage en dialog omkring om app’en skal bruges på tablet (pc) eller en mobil. Det er selvfølgelig muligt at udvikle den fuld responsive, men oftest oplever vi at en skræddersyet app skal bruges til internt arbejdsbrug på en specifik enhedstype. 

Modelbaseret app

Modelbaseret apps er en applikation som bygges på baggrund af en skabelon og giver et udseende der minder om Dynamics 365. De er kendetegnet ved at det meste af indholdet kan tilpasses ud fra nogle bestemte kriterier og skabeloner. Fordelene ved en modelbaseret app fremfor en skræddersyet app, er udviklingstiden og at applikationen som standard er fuld responsiv i forhold til mobile enheder.

Lad os hjælpe jer med at nå jeres mål

Tag kontakt i dag og book en rådgiver

Relaterede produkter, som vi ofte oplever vores kunder efterspørger i forbindelse med udvikling af apps og systemer.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

IT Konsulenter

Danske og udenlandske IT konsulenter til et hvert projekt

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Online Marketing

Digitale strategier samt marketing på tværs af alle platforme

Automatiseringer

Automatisering af alle administrative processer udført i Microsoft Platformen

Intranet

Cloudbaseret intranet løsning igennem Microsoft Platformen

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter hvor du er. Lad os se hvad du har og tage den derfra.