Online Marketing

Skal du have flere kunder? Mere salg? Større kendskab til dit brand? 

Alle snakker om marketing disse dage, men hvad betyder det egentligt efter internettet er kommet? I gamle dage var det smarte tv-reklamer, avisopslag, flyers, skilte, radio m.m. Disse medier bruges stadig idag, men der er kommet en spiller  mere med på banen. Internettet. Det smarte ved internettet er, at alle kan være med. Nedenfor går vi lidt ind i hvad fordelen er ved de forskellige platforme. Det gør sig gældende for alt slags marketing på sociale medier, at annoncering fungere bedre jo mere der gøres organisk. 

Internet marketing er kommet for at blive og vokser sig kun større hver dag som verden bliver mere og mere digitaliseret.

Marketing i:

I Standard Web arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders processer og skræddersyer derfor en marketings strategi der passer bedst til kundens behov og ønsker. 

Lad os stage en uforpligtende snak om hvor i marketings rejsen I befinder jer og lave en plan.

Vi laver en marketingstrategi sammen med dig

Vi arbejder bl.a. med følgende platforme

Social presence

Facebook

Facebook er det vi kalder “push” marketing. Vi laver målgrupper som vi tror er interesseret og så “pusher” vi reklamer til de mennesker. Vi kan herfra måle hvad der virker og optimere over tid.

Brand engagement

Instagram

Instagram er en forlængelse af Facebook og fungere derfor også som en “push” platform. Instagram er rigtig godt egnet til visuelle præsentationer.

Search and you shall find

Google Ads

Google er det vi kalder en “pull” platform. Her er det kunden der søger efter noget og derefter klikker ind. Ergo, kunden leder allerede efter noget. Google er også fantastisk til at samarbejde med andre platformes “retargeting” strategier. 

F.eks. en person der søger efter noget på google, klikker ind på siden og læser om produktet/servicen, men bliver afbrudt eller beslutter sig at vente. Et par dage senere ser han så en reklame på facebook der er med til at hjælpe hans beslutning. 

Business to business

LinkedIn

LinkedIn marketing er mere B2B end f.eks. Facebook og Instagram. Det er en social platform der foregår primært i professionelt regi. Det er derfor nemmere at få vist sine produkter eller services til relevante “jobtitler” hos større virksomheder. 

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

IT Konsulenter

Danske og udenlandske IT konsulenter til et hvert projekt

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Intranet

Cloudbaseret intranet løsning igennem Microsoft Platformen

Automatiseringer

Automatisering af alle administrative processer udført i Microsoft Platformen

App udvikling

Modeldrevet eller skræddersyet apps og systemer til alle formål

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter hvor du er. Lad os se hvad du har og tage den derfra.