Nearshoring

Igennem vores danske samarbejdspartner leverer vi IT konsulenter, som en fullservice nearshore løsning til vores kunder. 

IT specialister tæt på, men til en lavere pris 

Vi tilbyder:

  • Fastansatte konsulenter, der sikrer bedre team-integration
  • Ordnet lokale forhold
  • Afregning i Euro – ingen lokale valutaer eller valutarisiko
  • Ingen sliding scale på omkostninger
  • Ingen “kontoromkostning”

Igennem tæt samarbejde med et dansk konsulenthus i rivende vækst, leverer vi nearshore konsulenter fra Portugal, som en fullservice løsning. 

Som med vores freelance konsulenter er vores fokus, at levere et enkelt og overskueligt koncept. Vores nearshore setup sikrer, at vi leverer individuelt udvalgte IT kompetencer skræddersyet til vores kunders behov i en komplet pakke inklusive kontorpladser, personaleadministration og IT infrastruktur.

Kontinuitet er altid en prioritet. Det bliver ikke mindre vigtigt, når vi snakker Nearshore, hvor fastholdelse af kompetencer især bliver vigtigt, når teamet skal integreres i kundes forretning.

 

Hvad er Nearshoring?

Nearshoring er en forretningsstrategi, som organisationer bruger til at optimere effektiviteten af deres aktiviteter. Ved at placere tjenester og processer tættere på kunderne kan I reducere omkostningerne og samtidig yde bedre kundeservice.
Desuden giver nearshoring jer mulighed for at få adgang til lokale talentpuljer, som har de færdigheder, der er nødvendige for jeres specifikke behov. Dette gør det muligt at følge med skiftende kundekrav på en fleksibel måde.

Med nearshoring kan I drage fordel af både omkostningsreduktioner og øget fleksibilitet, som ellers ville være vanskelige eller umulige at opnå med traditionelle metoder. Fordelene ved nearshoring rækker ud over blot omkostningsbesparelser; I høster også yderligere fordele såsom forbedret kvalitetskontrol og hurtigere time-to-market-hastigheder.

Brug for at udvide talentmassen?

Skriv til os her:

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

Intranet

Cloudbaseret intranet løsning igennem Microsoft Platformen

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Online Marketing

Digitale strategier samt marketing på tværs af alle platforme

Automatiseringer

Automatisering af alle administrative processer udført i Microsoft Platformen

App udvikling

Modeldrevet eller skræddersyet apps og systemer til alle formål