Intranet

Få et visuelt flot intranet som kan integreres med dine Microsoft produkter og holder jeres interne kommunikation up to date. 

Intranettet er rygraden af virksomhedens interne kommunikationsplatform. Det er her hvor medarbejdere kan finde alt intern information, som eks. vigtige udmeldinger, produktinformation, personaleinformation, IT-information, kontaktpersoner m.m.
Et helt klassisk intranet indeholder alle vigtige informationer og dokumentation, som medarbejderne har brug for i dagligdagen og fungere samtidig som et kommunikationsmedie overfor medarbejderne, hvor nyheder kan deles. Der kan også integreres et socialt aspekt på intranettet i form af Facebook ligne kommunikationstråde, forums, aktivitetskalender m.m.

Vi har erfaring med at opsætte intranets på såvel koncernniveau, som afdelingsniveau og går altid efter at bygge jeres ønsker til intranettet inden for de rammer der standard er til rådighed i SharePoint.
I de få tilfælde, hvor en helt specifik funktion ønskes, der som udgangspunkt ikke er til rådighed, så indhenter vi tilbud fra 3. parts funktioner og aftaler sammen med jer, hvilke der skal arbejdes videre med.

Automatiseringer i:

SharePoint

Ud med det gamle fællesdrev og ind med en cloudløsning, hvor det er muligt at dele dokumenter og arbejde på tværs af virksomheden. Endda i særskilte arbejdsgrupper m.m.
SharePoint kan bl.a. bruges til at lave et fælles intranet i virksomheden, eller som database med revisionskontrol og derved gør en ende på gamle Excel ark.

En af de åbenlyse fordele ved SharePoint er at i med al sandsynlighed allerede betaler for det igennem jeres nuværende licens, hvilket betyder at der ikke skal investeres i nye licenser. Derfor vil det være muligt at opsætte SharePoint for såvel individuelle afdelinger, som på koncern niveau.

Foruden intranet og database, så kan SharePoint også bruges i forbindelse:

Lad os hjælpe jer med at nå jeres mål

Tag kontakt i dag og book en rådgiver

Relaterede produkter, som vi ofte oplever vores kunder efterspørger i forbindelse med automatiseringer.

Power Apps

Power Apps benyttes til at udvikle modeldrevne og skræddersyet applikationer. Vi er specialiseret i at udvikle disse og særligt skræddersyet applikationer til forretningsformål.

Power Apps benyttes med stor succes blandt flere af verdens førende selskaber på tværs af brancher. Her kan bl.a. nævnes Coca Cola, EY, H&M, Toyota og den Amerikanske regering.

Database opsætning

Vi opsætter og supportere databaser i SharePoint, Dataverse og SQL

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

IT Konsulenter

Danske og udenlandske IT konsulenter til et hvert projekt

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Online Marketing

Digitale strategier samt marketing på tværs af alle platforme

Automatiseringer

Automatisering af alle administrative processer udført i Microsoft Platformen

App udvikling

Modeldrevet eller skræddersyet apps og systemer til alle formål

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter hvor du er. Lad os se hvad du har og tage den derfra.