Database opsætning

Vejledning og opsætning af databasen til jeres behov

Databasen danner fundamentet for hvordan jeres virksomheds arbejder med data, hvilket gør valget af database yderst vigtigt.
Der er mange muligheder når det kommer til valg af database og hver med sine fordele. Nedenfor vil vi forsøge at simplificere de forskellige databaser vi arbejder med, så valget forhåbentligt bliver lidt lettere.

Men hvad er en database egentlig og hvad bruges den til? Kort sagt så er en database et sted hvori data på bl.a. kunder, medarbejdere, ordre m.m. opbevares. En database kan være så simpel at den kan bestå af et Excel ark, eller ligne. Oftest er der dog tale om en størrelse hvor det enten er en god ide med en cloud løsning eller en database placeret på en lokal server. Vi arbejder primært med databaser bygget i cloud løsninger hos Microsoft.

Automatiseringer i:

Database systemer

SharePoint

SharePoint kan ses som den opgraderede udgave af Excel til at opbevare dine data og en af fordelene ved SharePoint som en database er den indbyggede integration til Microsoft Power Platform. Det gør det dermed nemt at integrerer dine data og arbejde med dem i en model dreven eller skræddersyet Power Applikation.

Skræddersyet eller modeldrevet app

Dataverse

Dataverse er det nye navn for Common Data Service (CDS) og er en cloudløsning, som muliggøre relationer imellem data i databasen, hvilket SharePoint ikke understøtter. Det betyder at den samme data som eksempelvis ordrenummer kan bruges flere steder i databasen under eksempelvis kundedata og salgsdata.
Med Dataverse er der færre begrænsninger, hvilket gør det muligt at skaler databasen over tid.

Cloud eller on premise database

MySQL

Foruden SQL og Microsoft Dataverse, så hjælper vi også med opsætningen og supporten af SharePoint som database. SharePoint kan ses som den opgraderede udgave af Excel til at opbevare dine data og en af fordelene ved SharePoint som en database er den indbyggede integration til Microsoft Power Platform. Det gør det dermed nemt at integrerer dine data og arbejde med dem i en model dreven eller skræddersyet Power Applikation.

Jeres interne kommunikationsplatform

Intranet

Intranettet er rygraden af virksomhedens interne kommunikationsplatform. 

SharePoint er allerede en integreret del af jeres Office 365 licens, og i kombination med de allerede indbyggede forbindelser til resten af Microsofts produkter, gør det SharePoint til en kosteffektiv løsning, når det kommer til at få bygget et intranet.

Lad os hjælpe jer med at nå jeres mål

Tag kontakt i dag og book en rådgiver

Relaterede produkter, som vi ofte oplever vores kunder efterspørger i forbindelse med opsætning af databaser.

Power Apps

Power Apps benyttes til at udvikle modeldrevne og skræddersyet applikationer. Vi er specialiseret i at udvikle disse og særligt skræddersyet applikationer til forretningsformål.

Power Apps benyttes med stor succes blandt flere af verdens førende selskaber på tværs af brancher. Her kan bl.a. nævnes Coca Cola, EY, H&M, Toyota og den Amerikanske regering.

Automatiseringer

Power Automate sikre effektivt automatisering af jeres processer. 

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

IT Konsulenter

Danske og udenlandske IT konsulenter til et hvert projekt

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Online Marketing

Digitale strategier samt marketing på tværs af alle platforme

Automatiseringer

Automatisering af alle administrative processer udført i Microsoft Platformen

App udvikling

Modeldrevet eller skræddersyet apps og systemer til alle formål

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter hvor du er. Lad os se hvad du har og tage den derfra.