Automatisering

Har du trivielle og/elle tunge arbejdsprocesser i dag, som ikke i sig selv skaber værdi for jer eller jeres kunder, så læs omkring automatisering her

Et tekstbogseksempel på et godt og effektivt sted at indføre en automatisering er i godkendelsesprocesser, hvor en del information skal samles i enten en mail eller anden form for dokumentation og omkring en eller flere beslutningstagere.
I sådanne tilfælde vil en Robotic Automation Process helt automatisk indhente data fra de systemer der arbejdes med og præsentere det på en let og overskuelig måde for beslutningstageren, som hurtigt vil kunne træffe beslutningen, hvorefter det næste skridt i processen automatisk sættes i gang. Det er også muligt at lave processen sådan at det kun bestemte typer sager, som kommer til godkendelse imens, alt andet automatisk kører igennem ud fra bestemte kriterier og regler.

Groft sagt, vil det være muligt at bygge en automatisk robot, som kan udføre en hvilken som helst logisk opgave på en computer, som et menneske kunne gøre – bare i større omfang og et hurtigere tempo.

Automatiseringer i:

I Standard Web arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders processer og skræddersyer derfor den automatiske proces til vores kunders behov og ønsker. Ved at automatisere og effektivisere de repetitive handlinger der arbejdes med i dag, kan vi frigive resurser til at have fokus på kerneværdien i jeres forretning.

Lad os stage en uforpligtende snak om jeres processer og hvordan Robotic Automation Process kan være med til at løfte jeres forretning.
To gode og nemme øvelser til at finde ud af hvilke opgaver der kunne automatiseres:

  • Bed jeres medarbejder om at nævne de 3 mest ”trælse” opgaver, som de gør gentagne gange.
  • I en periode, så brug et par minutter hver dag, eller et par gange i ugen, på at notere de ensartede opgaver som kommer igen og igen.
0 +
Kørte robotter/mdr
0 + mio
Kr. behandlet/mdr
0 +
Timer sparet/mdr

Vi bygger automatisering inden for Microsoft Power Platformen

Vi arbejder bl.a. inden for følgende systemer og produkter.

Skræddersyet automatisering

Power Automate

Robotic Process Automation bruger software til at mindske, eller helt fjerne, den menneskelige andel i brugen af computer programer. RPA bruger softwaren til at efterligne menneskelige handlinger og kan derfor udføre forskellige arbejdsflows med høj:

Skræddersyet eller modeldrevet app

Power Apps

Power Apps er en del af Microsoft Power Platform og et low-code system til at udvikle modeldrevne og skræddersyet applikationer. Vi er specialiseret i at udvikle disse og særligt skræddersyet applikationer til forretningsformål.

Power Apps benyttes med stor succes blandt flere af verdens førende selskaber på tværs af brancher. Her kan bl.a. nævnes Coca Cola, EY, H&M, Toyota og den Amerikanske regering.

Cloud eller on premise database

Database opbygning

Foruden SQL og Microsoft Dataverse, så hjælper vi også med opsætningen og supporten af SharePoint som database. SharePoint kan ses som den opgraderede udgave af Excel til at opbevare dine data og en af fordelene ved SharePoint som en database er den indbyggede integration til Microsoft Power Platform. Det gør det dermed nemt at integrerer dine data og arbejde med dem i en model dreven eller skræddersyet Power Applikation.

Jeres interne kommunikationsplatform

Intranet

Intranettet er rygraden af virksomhedens interne kommunikationsplatform. 

SharePoint er allerede en integreret del af jeres Office 365 licens, og i kombination med de allerede indbyggede forbindelser til resten af Microsofts produkter, gør det SharePoint til en kosteffektiv løsning, når det kommer til at få bygget et intranet.

Er der andet vi kan hjælpe med?

Hjemmesider

Professionel og resultatorienteret hjemmeside udført i WordPress

IT Konsulenter

Danske og udenlandske IT konsulenter til et hvert projekt

Hosting

Professionelt dansk webhotel, som imødekommer jeres behov

Online Marketing

Digitale strategier samt marketing på tværs af alle platforme

Intranet

Cloudbaseret intranet løsning igennem Microsoft Platformen

App udvikling

Modeldrevet eller skræddersyet apps og systemer til alle formål

Skal vi hjælpe dig?

Vi starter hvor du er. Lad os se hvad du har og tage den derfra.